Behandelingen

Overzicht van Mogelijkheden

 

Zin om eruit te halen wat erin zit en samen te werken aan de topvorm van jouw krullenbol? Superleuk en ik kijk ernaar uit om samen met jou aan de slag te gaan! Met jarenlange ervaring op zak ben ik gekomen tot de volgende behandelingen, waarin mijn manieren om ook jouw haar mooier, voller en gezonder te maken zijn samengesteld, op basis van de CG (Curly Girl) methode en natuurlijk in combinatie met de “Curls by Mandy” touch. ✨

Full Curls Cut

 

We nemen de tijd en gaan er goed voor zitten, om elkaar en bovenal jouw krullenbol te leren kennen. Waar loop je tegenaan bij de verzorging van jouw haar en welk kapsel past er uiteindelijk het beste bij je? We laten niets onbesproken, nemen op het gemak jouw wensen door en bereiden onszelf voor op het maximale resultaat.

Hierbij bepalen we wat de specifieke haar-eigenschappen en haar-behoeften zijn en adviseer ik over de beste aanpak, waarmee we de voordelen van een behandeling op maat kunnen benutten en met de juiste producten aan de slag kunnen.

Na het knippen laat ik je zien hoe je producten zelf kunt aanbrengen en in de toekomst zelf kunt stylen, föhnen en verzorgen. Kortom, je gaat in topvorm de deur uit en je bent volledig uitgerust met alle tips & tricks om jezelf in topvorm te houden.

 

Kosten: € 92,95,-

Kids (3 tot 12 jaar)

 

Zoveel verschillende kinderen, zoveel verschillende kapseltjes. Het is belangrijk dat we in eerste instantie samen kijken naar het specifieke haartype en welk kapsel er het allermooist zal staan. En niet geheel onbelangrijk, natuurlijk houd ik rekening met de wensen van jou als ouder.

Ook kijken we samen naar de conditie van het haar, op basis waarvan ik je tijdens de behandeling zal adviseren hoe je het haar van jouw kind het beste kunt verzorgen. Afhankelijk van eigenschappen als de lengte, dikte en conditie maken we samen een prijs op maat.

 

Kosten: N.T.B.

Wash & Go

 

Een bruiloft of een feestje en binnen no-time in topvorm voor de dag komen? Of ben je nog niet bekend met mijn CG (Curly Girl) methode en wil je weten wat deze voor jou kan betekenen? Mijn Wash & Go-behandeling biedt de oplossing en informeert je over de mogelijkheden!

Tijdens de behandeling beoordeel ik de eigenschappen van je haar en selecteer ik de producten waar deze behoefte aan heeft. Na het wassen word je optimaal gestyled, laat ik zien hoe je de geselecteerde producten zelf inbrengt en worden we samen de föhn de baas, zodat je ons resultaat zelf kunt behouden en onderhouden.

 

Kosten: € 59,95

Curly cut

 

Binnen deze behandeling gaan we samen terug naar de basis en richten we ons op de essentie van jouw verzorgde kapsel. Een kwalitatieve onderhoudsbeurt, waarbij we het haar terug in model knippen, de essentiële producten inbrengen en het haar weer netjes in model föhnen.

Let op: Deze behandeling komt zonder uitgebreide styling en voor het behalen van het optimale resultaat, is het daarom belangrijk dat je zelf op de hoogte bent van de beste manieren om je haar te verzorgen, stylen en onderhouden.

 

Kosten: € 52,50

 Olie treatment

 

De dikke krullen bedekken je hoofdhuid als geen ander en het verzorgen ervan is net zo belangrijk als het haar zelf. Tijdens deze behandeling gebruiken we verzachtende oliën en gaan we een jeukende en droge hoofdhuid tegen, met als leuke bijkomstigheid het stimuleren van de haargroei en een relaxed momentje voor jezelf, lekker ontspannen.

 

Kosten: € 24,95

Herstelbehandeling Treatment 

 

Dit is een herstelbehandeling voor je haar, waarbij verbroken zwavelbruggen weer met elkaar worden verbonden, waardoor het haar weer in gezonde staat terugkomt. De voordelen: je haar voelt zacht en gehydrateerd aan, krijgt een gezond uitziende glans, breekt minder snel, heeft minder pluis en zorgt voor elastische krullen. Daarbij stimuleert deze behandeling de haargroei en geeft het een verbeterde krul definitie.

 

Kosten: €99,-

Discover your curl (Treatment) 

 

Houd je haar en hoofdhuid gezond!

Geef je krullen en hoofdhuid extra power met deze treatment. Na deze behandeling ga je merken dat voornamelijk je hoofdhuid als herboren aanvoelt. Je hoofdhuid wordt weer schoon, zacht en gehydrateerd.
Het helpt tegen schadelijke 
bacteriën en schimmels.
Tenslotte heeft de hoofdhuid het vaak zwaar te verduren. Denk aan psoriasis, seborroïsch eczeem (vette roos) buildup.

Bij deze behandeling ga ik kijken wat jouw haar nodig heeft.

Maar ook jouw haarkrullen komen aan bod:

 • Powerboost voor je krullen
 • Gehydrateerd haar
 • Zacht/pluisvrije krullen
 • Gezond haar
 • Herstellend
 • Stimuleerd de haargroei

Dit kan bestaan uit:

 • Een Detox- behandeling
 • Scalp treatment
 • Natuurlijke behandeling
 • Proteïne- behandeling
 • Moisture- behandeling
 • Stoombehandeling

Dit kan ook gecombineerd worden.
Weet jij al welke behandeling je wilt? Schrijf het dan bij je afspraak.

 

Kosten: € 79,-

De gemiddelde tijd per behandeling bedraagt 1,5 tot 2 uur en alle bovengenoemde prijzen zijn inclusief BTW.