Droomt u ook van volumineuze krullen maar zit u zelf met dun en futloos haar opgescheept? Niet getreurd! Giovanni weet precies wat u nodig heeft om uw haar meer body, glans en veerkrachtigheid te geven. Extracten van de horsetail, een helend kruid dat rijk is aan verstevigende silica geven futloos haar een krachtige wake-up call zodat ook jij kunt genieten van luxueuze lokken.

 

  • Geeft volume
  • Veerkrachtig en makkelijk doorkambaar haar
  • Versterkt het haar
  • Beschermt tegen externe factoren
  • Zonder proteïne

Transformeer slappe, levenloze lokken met Giovanni's Root 66™ Max Volume Shampoo; een bodyboostende formule die fijn haar reinigt, revitaliseert en versterkt.

Dankzij de innovatieve PureOrganic Technology™ en het voedende paardenstaartextract verwijdert de volumiserende shampoo moeiteloos onzuiverheden, terwijl het textuur en definitie creëert voor volle lokken van wortel tot punt.

 

  • Zonder proteïne

Zorg thuis voor salonwaardige looks met de Giovanni Smooth as Silk™ Conditioner; een revitaliserende formule speciaal ontworpen voor droog, beschadigd haar dat moet worden gerepareerd.

De antiklit conditioner is verrijkt met plantaardig eiwit en hydrateert intens, terwijl het tegelijkertijd pluizend en loshangend haar bestrijdt zodat het haar kalm, hanteerbaar en supersoepel wordt en daarbij ook nog extra glanst.

  • Met proteïne

Verfris het haar en de hoofdhuid zachtjes met Giovanni's Tea Tree Triple Treat™ Shampoo; een revitaliserende formule die werkt om alle haartypes te reinigen en te hydrateren.

Gevoed door de unieke Eco Chic Technology™ (gebaseerd op een combinatie van schoonheid, mode, wetenschap en natuur), elimineert de lichtgewicht shampoo moeiteloos onzuiverheden, terwijl een mix van Pepermunt, Rozemarijn en Eucalyptusolie de wortel tot aan de punt versterkt en stimuleert. Helpt bij het ontspannen van droge, vettige hoofdhuid voor langdurig comfort.

 

  • Zonder proteïne

Ontwikkeld voor normaal tot droog haar, of voor haar dat de negatieve effecten van milieustress ervaart. helpt Giovanni 50/50 Balanced™ Shampoo om gladde en hanteerbare lokken te herstellen van de wortel tot de punt.

Gevoed door de unieke Eco Chic Technology™ (gebaseerd op een combinatie van schoonheid, mode, wetenschap en natuur), elimineert de lichtgewicht shampoo moeiteloos onzuiverheden, terwijl de hydraterende botanische extracten aanvullen en revitaliseren. Het haar is na gebruik schoon en in balans.

 

  • Zonder proteïne