Defining Flaxseed Gel van LEV Haircare, een enorm vochtinbrengde lijnzaadgel zonder proteine welke een vrij stevige cast geeft. De Gel is zeer gemakkelijk in gebruik en heeft een goede 'slip'.

 

NL: Deze voedende Defining Flaxseed Gel geeft veel glans en definitie aan het haar. Naast dat de gel het haar enorm voedt heeft het ook een goede hold.


Gebruiksaanwijzing: Breng de gel aan op vochtig/nat haar, verdeel deze goed en breng het haar in model naar wens.

 

Geur: Bergamot

Volume Shampoo

€ 24,95

Volume Shampoo

€ 24,95

Volume Shampoo van LEV Haircare, deze shampoo zonder proteine verfrist en reinigt het haar. Door de toevoegingen van pepermint, munt en mandarijn word de doorbloeding van de hoofdhuid gestimuleerd en zorgt het voor een ultiem fris gevoel, hierdoor is deze zeer geschikt voor mensen met een vette hoofdhuid en of een schilferige hoofdhuid.

 

NL: Deze verfrissende en mild reinigende shampoo geeft door het toevoegen van botanische extracten meer volume aan het haar zonder deze uit te drogen


Gebruiksaanwijzing: Breng de Volume Shampoo aan op de hoofdhuid en masseer deze totdat de shampoo gaat schuimen, verdeel een kleine hoeveelheid schuim over de aanzet en vermijd hierbij de lengtes en punten.

 

Geur: Mint

 

Let op: Advies om de shampoo niet meer dan 2x per week gebruiken.

Shampoo Bar Lev

€ 14,95

Shampoo Bar Lev

€ 14,95

Deze Shampoo bar zonder proteïne geeft veel schuim en is ook duurzaam in gebruik. Ondanks dat de bar veel schuim geeft droogt deze absoluut de haren niet uit!  

Gebruiksaanwijzing: Maak de bar nat met water en schuim deze op tussen je handen, masseer het schuim met je vingers over je hoofdhuid en probeer zo veel mogelijk je lengtes te mijden. Het schuim schuimt nog verder op zodra je deze aanbrengt op je hoofdhuid dus gebruik niet te veel in 1 keer. 

Na gebruik is het belangrijk om de bar goed te drogen, bij voorkeur op een zeepbakje zo gaan deze het langste mee.

 

Geur: Peppermint